+31(0)641128701

Pas op! Replica/Namaak Androidsticks/Androidboxen

  • Posted on
  • By Android-Warehouse
  • 2

Opgelet! Replica/Namaak Androidsticks/Androidboxen in de omloop

Omdat we veel klanten krijgen met hetzelfde probleem, leek ons dit toch even de moeite waard om te melden. Vaak krijgen wij de vraag of we nieuwe Firmware of Custom XBMC op een stick willen zetten voor mensen die hun Android TV product elders hebben gehaald, meestal via aanbiedingssites. Let hier wel bij op: De hardware kan verschillen!

U kunt dus niet de firmware gebruiken die voor het product vrij is omdat de hardware niet gelijk is. Het gaat hier dan om hetzelfde product, maar met een goedkopere binnenkant, zoals bijvoorbeeld minder werkgeheugen/intern geheugen of een andere Wi-Fi chip. Helaas weet u dit niet altijd van tevoren.

Onthoudt dit voordat u uw keuze maakt. Koop altijd uw producten bij een Officiële verkoper om dit soort ongemakken te voorkomen.

Android security

Comments

  1. Eveliene van Dam Eveliene van Dam

    Zo had ik van de week dus een box besteld via een thuis verkopertje en die raakte steeds alles op het geheugen kwijt en wifi en utp storte in waardoor je amper 4mbit kon halen, de verkoper geeft niet thuis dus daar gaan we zaterdag langs om het geld terug te halen. Nu hier een box besteld waarvan ik wet dat de hardware goed in elkaar zit en wacht vol spanning af op de komst.

Leave a comment
* Your email address will not be published
* Required fields
Powered by Lightspeed
// -->
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »